Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.08.2007
Naše doprava
Exkluzivní naše doprava po Praze za 450,- číst celé
13.08.2007
Doprava DPD
Dopravou DPD zboží v Praze a Brně doručeno ve večerních hodinách. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace o akcích

Reklama

 


 

 

 

eBerry.cz Naše prodejna je výdejní místo
Eberry.cz

 

  1. Úvod
  2. ZÁRUKA & REKLAMACE
  3. Politika bezpečnosti
Politika bezpečnosti
  1. Zákazník dobrovolně poskytuje své osobní údaje prodávajícímu a souhlasí s jejich zpracováním, shromažďováním, uchováním a evidencí za účelem uzavření kupní smlouvy s prodávajícím a řádného trvání právního vztahu mezi zákazníkem a prodávajícím založeného uzavřenou kupní smlouvou. Zákazník dobrovolně poskytuje své osobní údaje a souhlasí s jejich poskytnutím třetím osobám za níže uvedených podmínek.
  2. Prodávající neposkytuje takto získané osobní údaje třetím osobám, vyjma dopravcům zboží, a to pouze k řádnému doručení zboží zakoupeného zákazníkem a svým obchodním partnerům, a to pouze k obstarání zboží požadovaného zákazníkem. Osobní údaje jsou poskytovány pouze v minimálním rozsahu nutném k řádnému plnění z uzavřené kupní smlouvy mezi zákazníkem a prodávajícím.
  3. Prodávající je řádně registrovaným správcem osobních údajů. Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny proti zneužití. Nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném a účinném znění.

Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlašte se k odběru a my je budeme přednostně zasílat na Váš e-mail. Nic Vám již neunikne.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

V případě, že nějaký spotřebič, který byste si přáli, neuvidíte v našem internetovém obchodě, neváhejte a kontaktujte nás! Obratem zajistíme a objednáme!

Kde nás najdete

Radlická 17
Praha 5-Radlice, 15000

otevřeno:
pondělí-pátek 9-18 hod.

Sobota-neděle 9-16 hod

24,12,----9-12 hod

Mapa

Kontakty
Elektro-styl
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.